OM KAREN VISTESEN   •   OM KÆRESTEBREVE   •   FOREDRAG   •  RÅDGIVNING  •  INSPIRATION   •   BILLEDER   •   PRESSE   •   SKRIV ET KÆRESTEBREV   •   KONTAKT
 
  
   

Skriv et kærestebrev

I dette menupunkt kan du skrive, læse og dele kærestebreve med andre. Ideen er at vi skal inspirere hinanden med vores kærestebreve, og de bedste breve samler jeg i en ny bog om kærestebreve.
Hvis du skriver et kærestebrev, så send det til min mail-adresse, og jeg vil offentliggøre det her på hjemmesiden.
Du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Her er tre kærlige breve, som er på min egen top 10-liste over smukke kærestebreve

Jeg er så forelsket

Af Mie L

 

Kære Christian

 

Jeg er så lykkelig. Jeg føler varme og glæde i kroppen, når jeg tænker på dig. Jeg er så forelsket.

       Vores weekend i Paris har bekræftet kærligheden i mit hjerte, siden vi mødtes første gang for seks uger siden.

      Jeg ser frem til mange spændende og gode oplevelser sammen med dig. Jeg er så glad for, at jeg har mødt dig, fordi jeg sådan trænger til nærvær og opmærksomhed.

      At mærke dine omsorgsfulde arme får mig til at glemme alle bekymringer. Jeg føler mig taknemmelig over, at vi er blevet kærester. Jeg håber, at jeg kan gøre dit liv lige så vidunderligt, som du har gjort mit.

 

Kærlighed

Mie

 

Du er solen i mit hjerte

Af Karen

 

Kære Peter

 

I morges vågnede jeg ved at solen kyssede mit ansigt. Da jeg slog øjnene op så jeg en helt klar himmel. Men jeg så ikke dig. Alligevel føler jeg, at du er helt tæt på. At det var dig, der kyssede mig godmorgen.

      Jeg kikker ud på haven – efteråret har klædt træerne på i flotte farver og nogle af bladene er begyndt at falde. Så snart de rammer jorden kommer vinden susende for at bruge dem som legetøj.

     Der er minder om dig i alting. Dagen i dag er ligeså efterårsklar som den dag, du sagde, du ville gå efteråret i møde og aldrig kom tilbage.

      Jeg ved du er i himlen. Jeg ved, du er i solen og i stjernerne Jeg ved det er dig, der er varmen og klarheden i mit hjerte.

     Lige nu er mine øjne som en lille grå sky af regn, der passerer forbi – jeg prøver at lade være med at græde. Jeg spørger stadig hvorfor.

      Du sagde engang, at hvis du måtte af sted før mig, så ville du holde øje med mig og sende mig gode oplevelser fra din sky.

”Når du oplever noget magisk, så er det en hilsen fra mig,” sagde du.

Her til morgen føler jeg solens stråler kysse og varme mig. Jeg kan høre nogle fugle synge og   tak for det. Jeg har dit smukke minde her i mit hjerte. Det er en stor trøst.

 

I kærligt minde fra din for altid hengivne

Karen

 

Sød kæreste sms: Forglem mig ej

Af Søren

 

Min egen lille blomst

En lille blomst på livets vej, hviskede ”forglem mig ej”, for du er mere end tusinde ord, du er den dejligste på denne jord. Du er altså bare så kær. Du står mit hjerte meget nær.

Søren


 
MIN BOG
Forespørg på foredrag og rådgivning
Hvis du overvejer et foredrag med mig, så send en uforpligtende mail til
journalist@karenvistesen.dk
WEB-TV
 
”Kærestebreve er som små gaver, der vækker glæde og sød forventning. Kærestebreve er følsomme og meget personlige. Det er netop, hvad modtageren sætter pris på. De viser, at nogen elsker os højt nok til at give sig tid til at fortælle det i et brev med dybtfølt indhold”.
(Karen Vistesen)