OM KAREN VISTESEN   •   OM KÆRESTEBREVE   •   FOREDRAG   •  RÅDGIVNING  •  INSPIRATION   •   BILLEDER   •   PRESSE   •   SKRIV ET KÆRESTEBREV   •   KONTAKT
 
  
 

Inspiration

Det er lidt en glemt disciplin at skrive kærestebreve. Det er ikke let for de fleste, men med øvelsen, vil du opdage at det er en kunst, som helt sikkert er værd at dyrke.

Her er nogle tips:

KÆRLIGHEDSSKRIBENTENS BEDSTE INSPIRATION
Din elskede er selvfølgelig din inspiration. Han eller hun er grunden til at du skriver. Nogle mennesker kan lide at lytte til romantisk musik - eller andre musikgenrer, som betyder noget i relationen – før de begynder at skrive. Det kan også hjælpe dig at kikke på et billede af din kæreste, mens du skriver. Tænk på personen du skriver til. Hvad er det du kan lide ved ham eller hende? Hvad var det du faldt for?

Saml dine indtryk sammen, inden du begynder at skrive.

SKRIV FRA HJERTET
Afhængig af din personlighed, vil du måske frygte, at du bliver for rørstrømsk. Men hvis du skriver fra dit hjerte og er autentisk, så kan du aldrig blive ”for meget”. Det gode kærestebrev  har et indhold som giver præcist udtryk for hvad du føler.
Et kærestebrev skal være romantisk, passioneret – en ærlig, dybtfølt måde at dele følelser på. Hvis du er åben om dine følelser og din egen sårbarhed, vil dit brev være ægte romantisk og få din kæreste til at føle sig speciel i forhold til andre. Del dit hjertes inderste, din kærlighed, beundring, begær og passion og dine ord på tryk vil være den bedste gave du nogensinde kan give.

ØVELSE GØR MESTER
Hvis du er uvant med at skrive og det at udtrykke følelser er svært for dig, så kan det tage lidt tid at skrive et godt kærestebrev. Alene det at komme i kontakt med dit hjerte og reflektere over dine følelser kan tage en del tid. Med lidt øvelse vil du blive overrasket over hvor naturligt ordene begynder at strømme.
Det første brev er altid det sværeste.

ROMANTISKE SKRIVETIPS
En pæn håndskrift er vigtig, hvis du vil skrive i hånden. Øv din håndskrift og lad dig inspirere af kalligrafi. Skriver du med en fyldepen, så vælg blåt eller sort blæk, som er klassiske farver, der signalerer troværdighed og seriøsitet. En kuglepen eller en blyant med blød streg kan også være flot. Godt papir, kuvert og et romantisk frimærke er et must.
Er din håndskrift ikke så pæn, så kan du overveje at skrive en e-mail med et vedhæftet brev, hvor håndskriften er erstattet af en læsbar typografi

Skriv så!

 
MIN BOG
Forespørg på foredrag og rådgivning
Hvis du overvejer et foredrag med mig, så send en uforpligtende mail til
journalist@karenvistesen.dk
WEB-TV
 
”Kærestebreve er som små gaver, der vækker glæde og sød forventning. Kærestebreve er følsomme og meget personlige. Det er netop, hvad modtageren sætter pris på. De viser, at nogen elsker os højt nok til at give sig tid til at fortælle det i et brev med dybtfølt indhold”.
(Karen Vistesen)