OM KAREN VISTESEN   •   OM KÆRESTEBREVE   •   FOREDRAG   •  RÅDGIVNING  •  INSPIRATION   •   BILLEDER   •   PRESSE   •   SKRIV ET KÆRESTEBREV   •   KONTAKT
 
  
 

Foredrag

Lær kærestebrevets hemmeligheder at kende


-Et kærligt inspirationsforedrag til at skrive med hjertet og vinde den eneste ene

Af Karen Vistesen

Er man god til at skrive smukke og romantiske kærlighedsbreve, er man sikker på at vinde en plads i sin udkårnes hjerte. Hvis du nogen sinde har prøvet at skrive et kærestebrev, der gav dig hjertebanken eller hvis du har modtaget et romantisk brev, der rørte dig til tårer og som du gemte og bare måtte tage frem for at læse igen og igen, så kender du skønheden og styrken ved et kærestebrev.

Sammen med deltagerne sætter jeg fokus på kærestebrevets magiske kraft. Vi lærer, hvordan vi kan bruge ord som Amors pile mod vores udkårnes hjerte. Jeg fortæller dig, hvordan du skal bygge et godt brev op og giver dig tips til, hvilke vendinger og ord, der er gode at kende, før du begynder at skrive.

I foredraget kommer jeg ind på kærestebrevets historie og jeg håber, at du vil nyde at høre lækre eksempler på, hvordan kendte personligheder har brugt kærestebrevets til forførelse og erotik. Og så skal vi selvfølgelig også snakke om den grafiske udformning af kærestebrevet og hvordan vi kan gøre det flot og romantisk hvad enten vi skriver på papir eller sender som mail, og du får tips til at medsende billeder og andre små gaver, som vækker glæde og sød forventning hos modtageren.

”Kærestebrevet er som at dele intimitet med dig – sådan skal det opleves, når konvolutten, mailen eller sms’en bliver åbnet og læst. Din kæreste skal få lyst til at kysse dig, når du lyslevende dukker op fra linjerne” – fra min bog ”Kærestebreve – Skriv med hjertet”.

Foreninger, biblioteker, virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan kontakte mig og bestille et sødt, underholdende og lærerigt foredrag, hvor deltagerne vil blive inspireret til at skrive kærestebreve og andre kærlige budskaber, som gør dem selv og andre glade.

 
MIN BOG
Forespørg på foredrag og rådgivning
Hvis du overvejer et foredrag med mig, så send en uforpligtende mail til
journalist@karenvistesen.dk
WEB-TV
 
”Kærestebreve er som små gaver, der vækker glæde og sød forventning. Kærestebreve er følsomme og meget personlige. Det er netop, hvad modtageren sætter pris på. De viser, at nogen elsker os højt nok til at give sig tid til at fortælle det i et brev med dybtfølt indhold”.
(Karen Vistesen)